'NDUJA S PSEM ITALSKÉHO VEPŘOVÉHO MASA
Nduja di Spilinga v plechovce
Nduja di Spilinga je pikantní pomazánkový salám, jehož původ sahá do Kalábrie, konkrétně do Spilinga, oblasti ležící mezi svahy Monte Poro a Capo Vaticano.
A právě v této malebné lokalitě se tento produkt vyrábí, přičemž se pečlivě dodržují starobylé místní tradice. Nduja se připravuje z pečlivě vybraného masa a nejlepšího místního papričkového koření.
Po přirozeném zrání je připravena potěšit vaše chuťové pohárky svou intenzivní a pikantní chutí. Je vynikající na konzumaci v čisté formě, namazaná na chlebu nebo pizze, ideální pro přípravu chutných chlebíčků a bruschett a pro obohacení vašich omáček o jedinečnou a nezaměnitelnou chuť.
Pokud jste milovníky pikantních a výrazných chutí, nebudete moci bez tohoto produktu žít, který přinese na váš stůl chutě a veškeré teplo Kalábrie. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, kalábrijské papričky, sůl a olivový olej. Složení: vepřový tuk, vepřové maso, papričky, olivový olej, sůl, koření, přírodní aromata. Balení 290 g.